در جلسه «کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر قم» مطرح شد:

آماده‌سازی ساخت فیلم سینمایی شهید زین‌الدین

مشاور اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم گفت: یکی از مشکلات اصلی مؤسسات و نهادهای فرهنگی در جامعه ما، عدم باور به روحیه کار جمعی و شورایی است و همین معضل سبب شده تا فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی خروجی لازم را به بار نیاورد.

مشاور اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم گفت: یکی از مشکلات اصلی مؤسسات و نهادهای فرهنگی در جامعه ما، عدم باور به روحیه کار جمعی و شورایی است و همین معضل سبب شده تا فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی خروجی لازم را به بار نیاورد.

به گزارش شهرنیوز، علی مسگری در جلسه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر قم که با موضوع ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شد، اظهار داشت: ساخت فیلم سینمایی شهید زین‌الدین با بودجه میلیاردی با پیگیری مسئولان استانی در حال آماده‌سازی است و امید می‌رود به‌زودی وارد فاز اجرا شود.

به گفته وی، در خصوص فعالیت و اقدامات دستگاه‌های دولتی در خصوص ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، مدیران با دو مشکل عمده کمبود اختیارات قانونی و عدم داشتن مجوزهای لازم توسط مؤسسات فرهنگی با هویت ایثار و شهادت برای تخصیص اعتبارات اختصاص‌یافته است.

مشاور اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم ادامه داد: یکی از مشکلات اصلی مؤسسات و نهادهای فرهنگی در جامعه، عدم تقویت روحیه کار جمعی و شورایی است و همین معضل سبب شده تا فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی خروجی لازم را به بار نیاورد.

مسگری با تاکید بر ضرورت هم‌افزایی بیشتر مؤسسات فرهنگی و مذهبی، عنوان کرد: یکی از پیش شرط‌های مهم در این عرصه، تکمیل مدارک و مجوزهای قانونی این مؤسسات برای بهره مندی از اعتبارات ملی است.

ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت هیئت‌های مذهبی قم برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

همچنین مدیر اداره اجتماعی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قم در جلسه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر قم که با موضوع ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شد، اظهار داشت: برگزاری یادواره شهدا با رویکرد مردمی در سطح محلات از مصادیق کارآمد اقدامات فرهنگی در این عرصه بوده که لازم است تا نسبت به برگزاری بهتر آن همکاری‌های لازم صورت بگیرد.

مجتبی بستان با اشاره به‌ضرورت استفاده از ظرفیت هیئات مذهبی قم، خاطرنشان کرد: در سطح شهر قم هیئات شاخص با جمعیت جوان و متراکم زیادی وجود داشته که شایسته است در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت توجه بیشتری به محتوای ارائه‌شده در این محافل دینی و معنوی صورت گیرد.

وی خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان را از دیگر ظرفیت‌های موجود جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یاد کرد و افزود: هم‌اکنون بخشی از فعالیت این افراد به‌صورت متفرقه بوده و خروجی لازم را ندارد و باید اقدامات و فعالیت‌های آن برای تأثیرگذاری بیشتر موردحمایت و ساماندهی قرار بگیرد.

بستان توسعه فرهنگ کتاب‌خوانی پیرامون فرهنگ ایثار و شهادت در سطح آموزش و پرورش را از راهکارهای آماده جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دانست و ابراز کرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین دانش آموزان می‌تواند تأثیرات بلندمدتی در شکل‌گیری شخصیت این افراد داشته باشد.