دهناد عضو شورای شهرقم تاکید کرد:

لزوم تعیین تکلیف پارکینگ شهید کاظمی

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر قم گفت: شهرداری قم از منابع داخلی خود ۳۵ دستگاه میدل باس به‌منظور تقویت ناوگان حمل‌ونقل عمومی خریداری می‌کند.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر قم گفت: شهرداری قم از منابع داخلی خود ۳۵ دستگاه میدل باس به‌منظور تقویت ناوگان حمل‌ونقل عمومی خریداری می‌کند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری قم، سید محمدحسین دهناد با اشاره به تذکر رئیس شورای شهر قم درباره ترافیک بلوار سردار سلیمانی اظهار داشت: تا زمانی که پارک‌سوارهای شهر قم را احداث نکرده و آن‌ها را تقویت نکنیم این مشکل وجود خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه در محور فردوسی محور شهید سلیمانی و چهار جهت شهر قم این پارک‌سوارها پیش‌بینی‌شده است، افزود: باید این پارک‌سوارها احداث شود تا تمام ترافیک به هسته مرکزی شهر قم نرسد.

رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر قم با اشاره به اینکه از ظرفیت پارکینگ شهید کاظمی به‌خوبی استفاده نمی‌شود، تصریح کرد: کف‌سازی و جداره‌های این پارکینگ به‌گونه‌ای است که رغبت برای استفاده ایجاد نمی‌کند.

وی با اشاره به اینکه وضعیت موجود پارکینگ شهید کاظمی هرچند موقت است اما وضعیت مناسبی نیست، گفت: باید به سمتی برویم تا جایی که ممکن است شهروندان قمی از پارکینگ شهید کاظمی استفاده کرده و زائران وارد پارکینگ زائر شوند.

دهناد در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه مسئله کمبود ناوگان حمل‌ونقل عمومی در شهر قم ازجمله چالش‌های این حیطه است، ادامه داد: سال گذشته قرار بود ۱۰۰ ناوگان اضافه شود که به‌طور کامل انجام نشد.

وی با اشاره به پیش‌بینی ۱۶۰ میلیارد تومان برای خرید ناوگان حمل‌ونقل عمومی در بودجه شهرداری قم گفت: بر اساس اطلاعات طرح جامع حمل‌ونقل میدانیم که معابری داریم که تراکم جمعیت بسیار دارند اما شرایط برای تردد اتوبوس در آن‌ها وجود ندارد.

رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر قم افزود: میدلباس‌ها نسبت به اتوبوس‌های معمولی چهار و نیم متر کوچک‌تر بوده و ۲۱ صندلی دارد لذا این دستگاه منعطف‌تر است و بهتر می‌توان برای معابر کم‌ظرفیت از آن استفاده کرد.

وی با اشاره به اینکه برنامه بهره‌برداری از این میدل باس‌ها تهیه‌شده است، تأکید کرد: هشت عدد از این میدل باس‌ها در پردیسان به‌صورت گردشی پیشنهادشده است و مابقی در دیگر محدوده‌های بافت فرسوده و خیابان‌های کم‌عرض به کار خواهد رفت.

دهناد گفت: هر دستگاه میدل باس چهار و نیم میلیارد تومان قیمت دارد که از منابع داخلی برای خرید آن هزینه خواهد شد.